torsdag den 7. maj 2015

Low carb spinat lasange med 3 slags ost

2 poser frossen spinat a 500 g. pr. pose
3 store rødløg
3 store alm. løg
mornaysovs eller ostesovs
low carb lasangeplader
1 bære fetaost
1 bøffel mosaralla
evt. revet chetter
oile
salt og peber, lidt af hvert
1/2 tsk. fenikelfrø
1 spsk. organo.
1 tsk. herp de provance

  1. Opvarm olien og svits hakket løg til de er begyndt at blive klarer.
  2. Tilsæt det frosen spinat og lad det optøge/stege i 5-10 minutter.
  3. Tilsæt salt, peber, fenikkelfrø, herp de provance og mounaisovs. Lad simre i 20 minutter.
  4. Kom lasangeplader i bunden af et ovenfastfad og kom halvdelen af spinatten ovenpå.
  5. Smuldre halvdelen af fetaen og lidt chetter ovenpå.
  6. Gentag igen med lasagneplader og spinat, feta og tilsidst ost; både mosaralle og chetter.
  7. Drys med lidt organo.
  8. Bag lassangen i en forvarm ovn på 180 grader varmluft i 30 minutter.
Find opskriften på low carb lasagneplader her: