onsdag den 27. juli 2011

Hakkebøf med chili og kapers

4 stk bøffer

500g oksekød, max fedtprocent 7-12%
1 stk. rød chili, fint hakke uden kerner
1 stk. æg
2 spsk. Tandoori  Masala
1 tsk. citron peber
2-3 spsk. kapers finthakket
frisk kværnet peber
rugmel til at panerer bøfferne med( Kan godt undlades hvis man ikke ønsker at panerer bøfferne.)
raps olie til at stege bøfferne i. Panden skal dækkes i bunden og tilføj lidt extra ved behøv. Hvis der er for lidt olie, så brænder bøfferne på.
  1. Bland farsen med æg og rør til det hele bliver en jævn masse.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt sammen.
  3. Lad farsen trække ca. en time i køleskabet.
  4. Del farsen i 4 ligestore portioner og form som bøffer. Hak blidt med en kniv på kryds og tværs på begge sider af bøffen. Krydder bøffen med lidt friskkværnet peber og vend dem derefter i rugmel.
  5. Varm olien op på panden og kom bøfferne på. Bøfferne skal vendes ca. hver anden minut og skal ca. have 10-12 min i alt.