søndag den 23. oktober 2016

Græskarsuppe med kokosmælk


1 stk. Hokai græskar fri for skræl og kerner og i grove stykker
olie
2 ds kokosmælk
1 spsk. rød karrypasta
1 fed hvidløg
5 limeblade
1 bouillonterning
1/2 l vand
5 rødløg i grovestykker
2 æbler fri for skræl og kerner
5 gulerødder i grovestykker
5 selleristænger
1 rød chili, skået fri for kerner og top

Fyld
400g svampe skåret i mindre stykker
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
evt. rejer eller forstegt kylling

  1. Varm olie op i en gryde og kom limeblade og karrypasta i og brænd karryen af i et minuts tid.
  2. Tilsæt løg, selleri og gulerødder og lad det svitse i ca. 5 minutter.
  3. Tilsæt æbler og græskar og svits et par minutter mere.
  4. Tilsæt kokosmælk, vand, chili og bouillonterning og lad det koge en time.
  5. Fjern limeblade og stavblend det hele. 
  6. Tilsæt fyld og lad det simre i 20 minutter, hvorefter suppen er klar.