2 dl. mørk balsamico
2 dl. rapsolie
1 spsk. havsalt
20 sorte peberkorn
5-8 laubærblade
5 spsk. brun farin eller honning
1 stk. rødløg i både
evt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1ZZhis2KBEJO2VDkGd1XxKebeLPwQQbLBBXWk2EeX03kd9GyI90j_GKgveDNg3riceyVTxUxcu223vnRkZG5Ev63FaOwPAKJz7VtIp9TNMB3PgBaVck1Agc_xjUGi9Wow2XDkRLGmYDk/s200/IMG_0613.jpg)
4 nelliker
et stk. flækket chili
timian
appelsinskal
hvidløg
- Rør balsamico, olie, salt, sukker og krydderier sammen.
- Læg svampene i et forkogt og atamon skyllet glas.
- Hæld syltelagen henover og luk glasset og lad trække i mindst to dage.
Serveres til salat, hovedretten, grill eller tapas.
Prøv evt. med andre former for svampe.