onsdag den 6. juni 2012

Indbagt laks

2 plader butterdej
300 g tilberedt laks
500 g. champignoner skåret i mindre stykker
5 store rødløg, i små tern
1 pk. urte flødeost
1 tsk. herp de provence
1 tsk. tørret oregano
200 g. hytteost

  1. Rør fløde- og hytteost sammen med herp de provence og tørret oregano.
  2. Svits løgene til de bliver bløde og kom det op i osteblandingen.
  3. Svits så champignonerne til de har mistet det meste af væden og rør det sammen med osteblandingen, og kom den på køl i en times tid.
  4. Rul en plade butterdej ud og smør osteblandingen på, hvorefter små laksestykker kommes på toppen. Lad ca. 2 cm kant være fri hele vejen rundt.
  5. Kom anden plade butterdej over og luk den sammen hele vejen rundt med den 2 cm fri kant.
  6. Lav et par snit i toppen af dejen, og kom den i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 40-50 minutter til dejen er fint gylden og færdigbagt.
Kan også laves som små portioner i stedet for en stor.