tirsdag den 10. juli 2012

Honning ristet nødder og kerner

1 1/2 dl. hakket mandler
1 1/2 dl. hakket hasselnødder
1 1/2 dl. solsikkekerner
1 1/2 dl. græskarkerner
1/2-1 dl. honning eller sirup
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
4 spsk. vand

  1. Bland nødderne og kernerne sammen og kom dem ud på en bageplade med bagepapir.
  2. Bland honning med vand og når det er rørt godt sammen. Kom så kanel og kardemomme i, og rør det godt ud i honningen.
  3. Hæld honningen ud over nødderne og kernerne og bland det hele ind i honningsmassen. Sørg for at nødder og kerner ligger godt fordelt på bagepladen.
  4. Bages i en forvarmet ovn på 180 grader i 15-20 minutter. Rør gerne i blandlingen hver 5. minut.
Bruges som en sød snack, på morgenmaden, til desserter, eller hvad du nu kan komme på.