![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6EAfJisXdtdw7zkxiBboTds-XZDDF6ESMWEJKu_dOhoBp04Pzro25dHtM1tcSX48cT7iH48GeYiQ7DDGuxQFhvJGqKV5cv2J9WkulM1jupD48cJzyyjr5AdhNzylAkVolHvksvianl6c/s200/IMG_1733.jpg)
Rub:
1/4 dl. havsalt
1 1/2 dl. brunfarin
3/4 dl. røget paprika
1/2 dl. barbeque krydderi
1/2 dl. chili
10-15 cm revet ingefær
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOKNSvkVh601_VL8QC1scQfVla3CtCyP_n7sE_rCVXedsFndkdlQH7P1t2iUis60uU0-NVjHu-3Ooew7X6mRY1iLl6yJKpqX82YprHJuLSQDB66VmPXDpvcbYzoxOrEZFdc4EPfMknHqk/s200/IMG_1744.jpg)
- Fjern grove sener og fedt.
- Lav rubkrydderiet og massér det ind i kødet, hvorefter det kommes i en frysepose, hvor luften presses ud og lukkes tæt. Kom kødet i køleskabet og lad det trække i mindst 12 timer.
- Pak kødet ud af fryseposen og kom det i et ildfast fad og kom det i ovnen på 110 grader varmluft i ca.12-14 timer til kødet har en kernetemperatur på ca 93-95 grader.
- Når kødet er færdig, tages det ud og rives i stykker med to gafler.
Serveres i en burgerbolle med coleslaw.