mandag den 1. oktober 2012

Æggekage med kylling og parmesan

ca. 4-5 personer

9 æg
2 dl. græsk yoghurt
1 rød peber i små tern
1/2 squash i små tern
1/2 chili, finthakket
7 soltørret tomater, hakket
1 stk. rødløg i små tern
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
1 spsk. citronpeber.
100 g. friskrevet parmesan
150 g. hakket kylling (der er tilberedt eller i tern)
lidt havsalt
citronolie til at smøre formen med

  1. Pisk æg og kom derefter græsk yoghurt i som piskes i æggemassen.
  2. Kom oregano, basilikum, rødløg, salt, citronpeber, soltørret tomater og parmesan i og bland det godt sammen.
  3. Kom så de øvrige ingredienser i og bland så det godt sammen.
  4. Kom æggemassen i en smurt form med citronolie og bag den i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 40 minutter.