onsdag den 14. november 2012

Bananis

1/2 l piskefløde
3 hele æg
1/4 l sødmælk
3/4 cup sukker
korn fra en vaniljestang der er blandet med lidt sukker.
2 overmodne bananer
saft fra en citron
evt. hakket nødder, hvid el mørk chokolade (kommes i sammne med bananmosen) eller 2 spsk. stødt kanel og 2 spsk. rom, som kommes i cremen lige inden den kommes i ismaskinen

  1. Pisk æggene til de er luftig og pisk så sukker og vanilje i lidt af gangen. 
  2. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen.
  3. Kør cremen på en ismaskine.
  4. Mos bananerne til de bliver cremet og rør citronen i. 
  5. Kom bananmosen i 2 minutter inden isen er klar, og lad den køre videre på ismaskinen til isen får ønsket konsistens.
Denne is er helt klart bedst, hvis den har kørt på en ismaskine, og hvis den bliver spist frisk.