tirsdag den 22. januar 2013

Rodfrugtrulle med spinat og feta*

3 løg
3 spsk. frisk hakket timian
400-500 g. pastinakker
400g-500. gulerødder
1 rødbede
7 æg
250g. frisk spinatblade skyllet rigtig godt
100g . smuldret feta
200 g. friskost med urter eller rød pesto
2 tsk. bouillon pulver
1 tsk. herp de provence
lidt havsalt og friskkværnet peber
evt. 100 g. parmaskinke

  1. Skræl grøntsagerne og riv dem groft og pres væsken fra.
  2. Pisk æg sammne med salt, peber, herp de provence og timian og vend dem med rodfrugterne og mel.
  3. Fordel rodfrugtemassen på en bradepande med bagepapir, så det ca. er 1/2-1 cm tyk og bag det i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 200 grader.
  4. Blancher spinat i et par minutter hvorefter det presses for væske og hakkes groft og blandes med feta og friskost (og hakket parmaskinke)
  5. Læg spinatmassen på en stribe på rodfrugteomeletten og rul den sammen og bag den yderlig i 10-15 minutter ved 180 grader.
Server rullen i skiver.