tirsdag den 26. marts 2013

Quinoafrø med mango, chili og koriander

200 g. hvide quinoafrø (hvid quinoa har lidt smag som bulgur)
havsalt
1 citron, fintrevet skal og saften
1 spsk. rapsolie
1 spsk. rørsukker
200 g. rødpeberfrugt
1 mango
2 små rødløg
1 bundt koriander
1/2-1 rød chili uden kerner

  1. Skyl quinoafrøne igennem med kold vand og kom dem i en gryde med vand, så vandet dækker. Kog dem med lidt salt i 15minutter og derefter trække i 5 minutter.
  2. Hæld overskyden vand fra og marinere med citronskal, citronsaft, rapsolie, sukker, salt og peber. Når quinoafrøene er varme, optager de marinaden bedre.
  3. Skær mango, peberfrugter og løg i fine små stykker og bland det med salaten.
  4. Hak chili og koriander fint og vend det i og smag til med ekstra salt, peber og citronsaft, hvis der er behov for det.