tirsdag den 23. april 2013

Kylling tærte med bacon og champignoner*

1 tærtebund, hjemmelavet, fra rulle eller fra maizena
150 g. kylling
100 g bacon
10-15 champignoner
5 æg
150 revet cheddar
1 tsk. citronpeber
en knivspids revet muskatnød
1/2 glas champignon, artiskok eller rød pesto

  1. Skær kylingen ud i mindre stykker og krydre dem med citronpeber og steg dem på en pande til de lige præcist er gennemstegt (hvis du steger dem for meget vil de blive tørre)
  2. Steg bacon til det er sprødt og lad det dryppe af på noget køkkenrulle bagefter.
  3. Rul tærtebunden ud i et smurt tærteform og prik nogle huller i bunden. Bag den i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15-20 minutter.
  4. Vask champignonerne og skær dem i skiver.
  5. Kom halvdelen af cheddar i bunden, derefter kylling, bacon og til sidst champignoner. 
  6. Pisk æggene sammen med citronpeber og pesto, og hæld det over tærten.
  7. Kom nu resten af cheddarosten over og bag tærten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-40 minutter til tærten er fast i midten.