torsdag den 20. juni 2013

Småkager med kokos, hvid chokolade og tranebær.

100 g. kokosmel eller kokosflager
75 g. tranebær hakket i mindre stykker
150 g. hvid chokolade
250 g. blød smør
300 g. rørsukker
2 små æg eller 1 XL
325 g. hvedemel
1/2 tsk fint salt
1/2 tsk bagepulver

  1. Rør smøret ud i sukkeret til det bliver lyst og luftigt. 
  2. Tilsæt æggene et ad gangen og rør det sammen, hvorefter melet, salt og bagepulver sigtets i.  Vend dejen med kokosmel, tranebær og chokoladen.
  3. Rul dejen til en pølse og pak den ind i film, hvorefter den skal hvile i køleskabet i ca. 1 time før de skæres i ca. 1 cm tykkelse og lægges på en kold bageplade med bagepapir.
  4. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i ca.20 minutter til de er gyldne og let sprøde.
  5. Tag dem af pladen og køl dem af på en rist inden de opbevarers i en lufttæt beholder.