lørdag den 10. september 2011

Tigerrejer på spyd

ca. 2-3 personer

500g. rå tiger rejer
1 stk. limesaft
Skral fra 1 stk. citron
1 tsk. citronpeber
4 spsk. olie
1/4-1/2 dl. soya, gerne en der ikke er saltet
1 stk. chili
2 spsk. honning (kan undlades hvis man er diabetikker)
5 cm. revet ingefær
  1. Hvis rejerne er frosne, så kom dem i en frysepose sammen med marinaden og og lad dem stå i køleskabet natten over, så de kan marinere længere. Er de ikke frosne så marinere i mindst 2 timer, gerne mere.
  2. Kom 4-6 stk. rejer på hver spyd og steg dem på en pande med olie til de bliver pænt lyserøde. 1-2 minutter på hver side. Så snart de alle er lyserøde, skal de af varmen for ikke at blive seje. De steges med skal på, så man får æren af at pille dem ved bordet. De kan også fint grilles, og er her så færdig når de lyserøde.