tirsdag den 28. februar 2012

Thai svinefars med grønsager (pat pag koen chai musab)

2 personer

200 g. svinefars
3 stænger bladselleri, skåret i tyndeskiver
1 bundt forårsløg, skåret i ringe
1 stort løg skåret i tynde både
2 stk. røde peberfrugter skåret i tynde skiver
1 stor tomat, skåret i både
2 spsk. olie
2 tsk revet ingefær
1 spsk. fiskesauce
3 spsk. østerssauce
1 dl. bouillon
1 hakket rød eller grøn chili
friskhakket koriander
1 tsk. citronpeber
1 tsk. sukker

  1. Kom olie i en pande og steg farsen til det er gennemstegt.
  2. Tilsæt løg, peberfrugt og svits i ca. 2 minutter.
  3. Tilsæt ingefær, chili, fiskesauce, østerssauce, sukker, citronpeber og bouillon og rør i et par minutter.
  4. Tilsæt til sidst forårsløg, bladselleri, tomat og svits i et minut. Smag til.
Retten kan også laves med tofu eller en anden form for fars.
Serveres med nudler.