mandag den 27. februar 2012

Kylling i thai karrysauce (Gaeng galee gai)

2 personer

400 g. kylling. Helst udbenet kylling lår, men ellers kan kylling bryst også bruges.
1 stort løg, i både, ca. 8 stk.
2 stk. mellemstore kartofler, skraldet og i tern 3x3 cm
1 ds. kokosmælk (ikke light, da det bare er fortyndet med vand)
2 spsk. olie
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. kethup
2-3 tsk. rød karry pasta
2 tsk. karry
1 spsk. sukker

  1. Udben kylling lår skær kødet i 3x3 cm.
  2. Kom olie i en gryde og varm det op inden rød karry pasta tilsættes. Svits det røde karry paste i ca 1-2 minutter. Tilsæt karry og lad det brune af inden der tilsættes 3 spsk. kokosmælk og rør i 2 minutter.
  3. Tilsæt kyllingkødet og brun det af på alle sider.
  4. Tilsæt så resten af kokosmælken, kartofler, løg, fiskesauce, kethup og sukker og lad det simre i 20 minutter.
Serveres med ris.