onsdag den 27. juni 2012

Kylling med pesto og urter

1 stk. hel kylling
1 glas grøn pesto
krydderurter efter eget valg (timian, salvie, estragon)
4 rødløg i kvarte
1 stegepose
1 dl. hvidvin

  1. Rens kyllingen, hvorefter skindet løsnes på kyllingen og smøres med pesto mellem skindet og kødet. Man løsner skindet ved at hive lidt op, hvorefter fingrene masses roligt ind i åbningen, så skindet ikke går i stykker.
  2. Kom halvdelen af løg og krydderurter ind i kyllingen. 
  3. Kom kyllingen i en stegepose, hvor der hældes 1 dl hvidvin i bunden sammen med resten af løg og urter. Luk stegeposen efter stegeposens anvisning.
  4. Steg kyllingen i ovnen efter anvisningen på kylling pakken (alt efter hvor stor den er).
  5. Tag kyllingen ud og pas på når du åbner posen, så du ikke brænder dig på dampen fra posen.
  6. Skær kyllingen ud, så du skær lår, vinger og bryst fri og server herefter.