onsdag den 29. januar 2014

Carina's boller med gulerødder uden mel

ca. 12 stk.

6 stk. æg
2 dl. hytteost
3-4 dl. revet gulerødder eller andet grønsag
1 dl. kerner, hakket nødder eller frø
3 tsk. bagepulver
1 tsk. havsalt
4 spsk. HUSK, loppefrøskaller

  1. Rør æg, hutteost godt sammen og tilsæt så bagepulver der blandes godt i dejen.
  2. Rør de sidste ingredienser i og lad det så at samle sig i ca.20 minutter.
  3. Ta dejen op med en spsiseske og kom dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Drys evt. med kerner på toppen
  5. Bages i en forvarm ovn på 200 grader i 20-25 mintter.
  6. Køl bollerne af på en bagerist.
  7. Når bollerne kommer ud af ovnen, vil de falde sammen.
Dette er et godt bud på en bolle, hvis man ikke vil bruge mel.