onsdag den 3. august 2011

Kartoffelsalat

1 kg. kartofler
1 dl. pinjekerner
3 stk. peberfruger i forskellige farver, i små tern
1 stk. rød chili, fint hakket unden kerner
1 glas tomat pesto
2 stk. rødløg, finthakket
skal fra en citron
saft fra 1/2 citron
1-2 tsk. citronpeber
1/2 bund basilikun kun bladene
2 spsk kapers, finthakket
100g smulret blød og cremet gedeost eller faste salat tern


  1. Skræl kartoflerne og kog den i mindre stykker i vand med en boullionterning eller lidt salt.
  2. Hæld vandet fra kartoflerne og tilsæt pestoen, peber og citronsaft og rør det hel godt sammen så alle kartoflerne er smurt ind i pesto. Tilsæt nu osten, mens kartoflerne er varme,- det skal smelte lidt sammen.
  3. Tilsæt chili, perberfrugterne, basilikum, citronskal, kapers, pinjekerner og løg og bland det hele godt sammen..
Kan serveres varm eller kold.