torsdag den 7. juli 2011

Min mands Kylling cordon bleu

Pr. person.

kyllingbryst
parmasan ost, ca. 4 flager pr. bryst
tomatpesto, 1/2 tsk pr. bryst
basilikum, ca. 4 blade pr bryst
tandstikker
frisk kværnet peber
parmaskinke, ca. 2 stk. pr bryst


  1. Skær en lomme i kyllingbrystet uden, at skære hele vejen igennem. Smør først pesto på begge indvendig sider af lommen, læg derefter basilikum og parmasan ost i lommen. Luk lommen og krydder med frisk kværnet pebet. 
  2. Pak 1-2 skiver parmaskinke om kyllingen. Vil man undlade parmaskinken så luk kyllingen med tandstikker.
  3. Brun kylling på en varm pande i ca 1-2 minutter på hverside, så den bliver let brun. Puttes derefter i en ovenfastfad i 15 min ved 200 garder i varmluft.