onsdag den 21. november 2012

Salat med advocado og laksecreme

2 personer (der er dog laksecreme til mere)

Laksecreme
1 dl. creme fraiche 38%
2 dl. græsk yoghurt 10%
1 potte dild, finthakket
200 g. røget laks finthakket
100 g. stenbiderrogn
1 stk. lille rødløg, meget finthakket
friskkværnet peber
1 tsk. tørret eller frisk estragon
  1. Rør creme fraiche og græsk yoghurt sammen og krydre med dild, peber og estragon og bland det godt sammen.
  2. Bland laks i, derefter løg og rør til sidst stenbiderrogn i.
Salat
300 g. salat efter eget valg (frisk spinat, feltsalat, romansalat, bland gerne flere slags)
6 spsk. majs
2 spsk. små kapers.
olivenolie
2 avocadoer

  1. Skyld salaten og riv den i passende stykker og anret på en tallerken.
  2. Kom majs og kapers over salatbladene og dryp med olie.
  3. Kom 5-7 spsk. laksecreme klatter på salaten, hvorefter der pyntes med avocado.
Resten af laksecremen kan bruges til at komme på brød eller som dip til friske grøntsager.