tirsdag den 12. november 2013

Rødspætter med laksefars

ca. 15 stk. flåede rødspætter eller anden lys fisk
500 g. laksefars
evt. et æg
1 rødløg
3-5 spsk. grøn pesto
1 bundt frisk basilikum
1 tsk. citronpeber
1 tsk. cayannepeber
salt + friskkværnet peber

  1. Rør laskefarsen sammen med citronpeber, hakket basilikum, finthakket løg, cayannepeber, salt og peber. Rør et æg i, hvis farsen er lidt for tør, for at gøre den mere cremet.
  2. Smør pesto på de ene side af fisken, kom en klat laksefars i midten og rul rødspetten om og luk sammen med en tandstik. Krydre med friskværnet peber.
  3. Kom fisken i en bradepande med bagepapir eller et ildfastfad smurt med olie og steg fisken i en forvarmet ovn i 12-15 minutter ved 180 grader.