onsdag den 12. juni 2013

Ovnstegte grøntsager*

1/2 dl. olivenolie
1-2 fed hvidløg, let kvast
1 squash
500 g. champignoner
2 røde peber
2 grønne peber
3 store rødløg
500 g. solmodne cherrytomater
tøret organo, timian, herp de provence eller basilikum
6 friske salvie blade
evt. 10 blade løvstikke
brug evt. andre grøntsager du kan lide

  1. Rør olie, hvidløg og krydderurter sammen og lad det hvile 15 minutter, for at smagen af urterne kommer ud i olien.
  2. Vask og skær grøntsagerne i grove stykker, vend det i olien og lad det træke mindst 1 time, hvorefter det hældes på en bage plade med bagepapir.
  3. Grøntsagerne steges i en forvarmet ovn i 30-40 minutter ved 200 grader varmluft. Rør rundt i grøntsagerne undervejs for at vende dem.