mandag den 19. september 2011

Pitapizza

Fuldkorns pitabrød, et pita giver to små pizza'er

Tomatsovs:
Bland salsa, tomatpure evt. ketchup sammen indtil det får den smag du kan lide. Jeg bruger lige dele af det hele.

Fyld:
Bøffel mozzarella ost
Parmaskinke, pølse, tun, kylling
Peberfrugter i små tern
Cherry tomter, halveret
Oliven
Champignoner i skiver
Hjerte artistok i skiver
Frisk basilikum
Olie
  1. Varm pitabrødet i en forvarmet ovn i ca 5-10 minutter. Når de er varmet igennem skæres brødet over til to flader, hvor der smøres lidt olie på bunden af brødet, for at gøre det sprødt.
  2. Kom tomatsovsen på brødets inderste side som er siden der skal være opad, hvorefter det fyld man ønsker kommes på. Det fyld der skal have længst tilberedningstid skal være øverst.
  3. Kom derefter de små pizza'er i ovnen igen og bag i yderlig 8-13 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden.
Kan serveres varme eller kolde, og er gode til både frokost, aftensmaden, madpakken, til skovturen eller evt. børnefødselsdagen, hvor børnene selv kan komme fyld på deres egen lille pizza.